Suntem o echipă de profesioniști, uniți de aceeași pasiune: Marketingul Online. Valorile noastre sunt ambiția, onestitatea și mentalitatea orientată pe rezultate.
Prezentul este despre schimbare. Prezentul este despre sfarșitul incertitudinilor și descoperirea unor noi oportunități.

Acesta este Prezentul – dar, ce urmează? Viitorul

Viitorul aparține oamenilor care trăiesc în era digitală, o eră a digitalizării serviciilor, în care clienții dețin controlul. Decid ce le place și ce nu, interacționează și sprijină campaniile preferate.

Provocarea ta – și totodată a noastră – este să pașim împreună în această nouă eră

Găsește-ți clienții. Descoperă nevoile lor, descoperă ceea ce le place. Folosește datele pentru a stabili un dialog continuu și asigură-te că fiecare acțiune pe care o întreprinzi, va fi mai bună și mai profitabilă decât ultima. Când vine vorba de online sau digital, gândește-te că suntem abia la începutul călătoriei, limita fiind impusă doar de imaginație și creativitate.

Te invităm, alături de noi, la o călătorie din Prezent în Viitor

Adrian Iacob

Adrian este copywriter cu peste 10 ani de experiență și sales & product manager de peste 5 ani. Experiența sa își spune cuvântul în toate campaniile unde punctează decisiv strategia de abordare și de menținere a atenției potențialului client. În timpul liber își trăiește pasiunea pentru vehiculele pe 4 roți și cai putere.

Co-Founder / Content & Sales Manager

Ciprian Florea

Ciprian, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT&C și de peste 7 ani în marketingul afiliat al serviciilor și produselor informaționale.
Iubitor de muzică și călătorii, Ciprian se dedică cu pasiune fiecărui proiect, punându-și la contribuție toată experiența și cunoștințele acumulate de-a lungul anilor.

Co-Founder / IT Manager

Lemy Yusento

Lemy Yusento este cunoscut ca antreprenor și coach de business încă din anul 2003 și ca specialist în marketing afiliat din anul 2008. El crede că simplitatea și integritatea aduce mereu o creștere masivă, sutenabilă și de durată în toate ariile: atât din punct de vedere al vieții personale cât și din punct de vedere al vieții afacerii.

Affiliate & Delivery Manager

Gabriel Ursan

Gabriel este colaboratorul nostru atunci când este nevoie de un website de prezentare simplu, rapid și elegant, gata să-și atingă obiectivul principal. Iubitor de fitness, motociclism enduro și cărți, Gabriel se concentrează pe crearea de website-uri minimaliste pentru a transmite eleganță și a capta atenția vizitatorilor.

Website Developer

Ai un proiect despre care ai dori să vorbim?