Dăm valoare proiectelor tale

Oferim soluții personalizate de promovare și optimizare a afacerii

Creștem calitatea / audiența publicației tale prin strategii media pe care le-am perfecționat de-a lungul anilor.
Tratăm afacerea ta ca și cum ar fi a noastră, fiecare proiect reprezentând pentru noi o provocare personală și profesională.

Vrei rezultate, nu vorbe?

Cercetare

De cele mai multe ori credem că știm ce vrem sau credem că știm care va fi următorul hit. Aceasta este capcana oamenilor foarte pasionați și îndrăgostiți de o idee, care, în 98% din cazuri nu o duc la bun sfârșit din cauza multitudinii de informații pe care nu le-au luat în calcul.

Știm foarte bine cum să cercetăm și să documentăm orice subiect astfel încât să ne poziționăm într-o manieră câștigătoare ce va aduce rezultate sustenabile pe termen lung. Uneori, inclusiv un cuvânt sau o preopozițe pusă unde trebuie și cu trebuie poate face diferența.

Cercetăm piața

Căutăm probleme și provocări

Verificăm nivelul de căutări

Realizăm rapoarte de succes

Dezvoltare

După etapa de cercetare și brainstorming urmează idei clare de acțiune și visele încept să se înalțe. Aici începe cu adevărat ”the hard work”, pentru că în această etapă trebuie să trecem totul de la nivel intangibil la nivel tangibil, așa cum ai visat în mintea ta.

Experiența ne permite să clarificăm multe aspecte și să dezvoltăm proiecte care de cele mai multe ori depășesc așteptările atât din punct de vedere al calității cât și din punct de vedere al rezultatelor pe care le oferă. Îmbinăm utilitatea cu simplitatea și aspectele moderne.

Analizăm tehnic

Dezvoltăm pe platforme noi

Adaptăm ideile

Optimizăm pentru conversii

Acțiune

Uneori ai cel mai bun website, cel mai modern sistem, cele mai bune produse sau servicii, o groază de publicitate pe diverse platforme. Și rezultatele se încăpățânează să apară deși alți competitori de-ai tăi par să obțină rezultate mai bune cu sisteme vechi în aparență.

Ei bine, aici intervin sistemele de vânzare. Acvestea sunt compuse din conținut relevant, pus într-o formă în care în primele 4 secunde să atragă atenția, apoi să mențină atenția și în final să conducă către obiectivul e conversie dorit. Suntem experți la asta și vom realiza fix ce îți trebuie.

Realizăm structura de conținut

Facem planul de comunicare

Testăm, testăm, testăm

Găsim varianta optimă de conversie

Hai să discutăm